Blogi

Blogi

Maisemalöylyt pihasaunassa

Maisemalöylyt pihasaunassa

Syksyn ja talven hämärissä ja kylmissä säissä on parasta lämmittää pihasauna ja nauttia löylyistä. Saunominen on myös tutkitusti terveellistä ja rentouttaa mieltä ja kehoa. Tässä julkaisussa kerromme uuden tuotteemme, pihasaunan, kehittymisestä ja sen uudenlaisesta löylykokemuksesta.

Lue

terassiverhot

Kuumuuko lasiterassisi kesällä? Ratkaisuna terassiverhot sekä -kaihtimet!

Monella meistä terassi sijaitsee aurinkoisella paikalla, mikäs sen parempaa. Lasitetulla terassilla paahde voi olla välillä kuitenkin liikaa. Saman voivat todeta myös lasitetun parvekkeen omistavat.

Lasitetut tilat kuumuvat auringossa erittäin kuumiksi, varsinkin jos lasit ovat jääneet kokonaan kiinni. Tässä blogissa kerromme ratkaisut liiallisen kuumuuden välttämiseen. Ei muuta kuin lukien!

Lue

lasitus_talvi

10 syytä hankkia lasitus

Kotia on mukava ehostaa kesän korvalla ja listasimmekin syitä, miksi terassin tai muun tilan lasittaminen on hyvä idea. Syitä on olemassa paljon ja päätimme valikoida kymmenen mielestämme tärkeintä. Kurkkaa lista ja mieti mikä olisi sinulle suurin syy lasituksen hankkimisessa. Voit myös jakaa omat syysi somessa #tähtihetkiin !

Lue

lasiterassi_talvi

Lasitus teki terassista talvikäyttöisen

Terassin vuosittainen käyttöaika on normaalisti vain noin puolet vuodesta tai jopa alle. Kesällä on ihanaa nauttia ulkosalla ilmasta ja paisteesta, mutta kun sade yllättää, edes lämmin keli ei tee enää terassilla oleilusta mukavaa. Tällöin terassin hyötyjä ei saa kunnolla irti, joten esille tuli vaihtoehto lasittaa se ja saada ihanaa lisätilaa arjen eri käyttötarkoituksiin.

Lue