lasitus_korkea

Lasitukset

terassilasitus

Lasitukset

Lasituksilla kuisti, terassi tai parveke saadaan monikäyttöiseksi. Lasituksissa on erilaisia vaihtoehtoja. Pystypuitteelliset lasitukset ovat hyvin tiiviit. Vaihtoehtona on myös puitteeton malli, joka luo esteettömän näkymän pihalle tai muuhun maisemaan.

Premium-liukulasitus

Premium-liukulasitus

Premium-​lasituksen ja verhojen avulla saat luotua terassistasi täydellisen rauhoittumispaikan, jossa arjen kiireet ja häly unohtuvat.

Premium-​lasitus on todella tiivis ja tukeva, vaikka sen profiilit ovat tyylikkäät ja sirot. Lasitus suojaa terassia tehokkaasti siitepölyltä, roskilta ja sateelta. Terassista on mahdollista nauttia rauhassa itikoilta ja liikenteen melulta. Saumattomasti lasituksen kanssa toimivat verhot tarjoavat puolestaan suojaa katseilta sekä auringolta.

Premium-​lasituksen vekkiverhot ovat ylhäältä ja alhaalta avattavat. Vekkiverhojen värivaihtoehtoja ovat vaalean harmaa ja valkoinen.

parvekelasitus

Parvekelasitukset

Parvekelasitukset toteutetaan haluamallasi tavalla. Olemassa olevaa kaidetta voidaan hyödyntää ja lasittaa auki jäävä osa. Vaihtoehtoisesti teemme myös uusia kaiteta lasista tai puusta, jonka päälle voidaan asentaa lasitukset. Parvekelaseja on sivuun liukuvia sekä kääntyviä malleja.

Lasitusprofiili erikoisvärillä

Profiilivärit

Lasituksien profiilien sekä rungon värivalinnalla saadaan vaikutettua terassin ilmeeseen hyvinkin paljon. Vakioväreihimme kuuluu RAL-värikartasta tummanharmaa, valkoinen sekä tummanruskea. Koko RAL-värikartta on kuitenkin valittavissa profiilien väriksi.

Terassilämmitin

Terassilämmitin

Terassilämmitimen avulla lasituksista saa entistä enemmän iloa. Lämmittimellä voi lämmittää terassin käytettäväksi milloin vain, kun sen avulla terassin saa nopeasti lämpimäksi illalliselle tai muuhun oleiluun. Lisäksi saatavilla on myös lämpölasittuksia, jotka varaavat lämpöä entistä paremmin.

Kysy lisää lämmitinvaihtoehdoista myyjiltämme!

lasitus kattoverho

Verhot ja kaihtimet

Aurinkoisessa paikassa oleva lasitettu tila lämpiää kesällä jopa liian kuumaksi, joten katto- ja seinäverhot ovat todella käteviä lämpötilan säätelyyn myös kesän paahteessa.

Lisätietoja saat myyjiltämme! Eri kaihtimiin ja verhoihin voit myös tutustua esittelytiloissamme Lahden Kärkkäisellä.

terassimatto

Lisävarusteet:

Lasituksiin voi oman maun mukaan lisätä myös monia muita yksityiskohtia, esimerkiksi:

  • Abloy-avainlukko
  • Vetokahva
  • Terassimatot

Kysy lisää myyjiltämme!