Tuotteet

Tuotteet

Yksilölliset ja monikäyttöiset tilat jokaiseen makuun

lasiterassi

Lasiterassit

Yksilölliset lasiterassit ovat suosituimpia tuotteitamme, lasituksen ansiosta nautit terassista ympäri vuoden. Näin saat toiveittesi ja käyttötarkoituksen mukaisen lisähuoneen vaivattomasti. Monikäyttöisessä tilassa vietetään kevään ja kesän juhlia, rentouttavia lepohetkiä, nautitaan sateella ja paisteella arjen tähtihetkistä.

Lukollinen lasiterassi toimii myös turvallisena säilytyspaikkana leluille, pyörille ja muille käyttötavaroille. Lasitettu terassi on turvallinen oleskelutila lapsista vanhuksiin, siellä viihtyvät myös perheen lemmikit. Terassi on helppohoitoinen, lasitus pitää pölyn, lian, veden ja lumen poissa, niinpä kalusteita ei tarvitse suojata eikä siirtää talvisäilöön.

Lasitettu terassi eristää sisään kantautuvaa ääntä ja säästää energiaa. Lasiterassi nostaa myös kiinteistösi arvoa.

Tunnelmallisiin syksy- ja talvi-iltoihin lämpöä tuo terassilämmittimet. Kevätauringon häikäisyyn ja keskikesän paahteeseen suojaa antaa laadukkaat katto- ja seinäverhot. Lämmittimistä ja verhoista on saatavana eri vaihtoehtoja, joista kuvia galleriassa.

Lue lisää!

lasitus

Lasitukset

Lasituksella saat helposti terassia vastaavan monikäyttöisen tilan valmiiksi katettuun patioon, avokuistille tai parvekkeelle.

Lasitus mittatilataan olemassa oelviin aukkoihin ja täten ei ole tarvetta uudelle rungolle.

Lue lisää!

kesäkeittiö

Kesäkeittiöt

Viimeisten kesien suosituimpia tuotteitamme on ollut kesäkeittiö. Lasitettu kesäkeittiö on ihana lisätila kesän kokkailuun ja oleiluun. Lasitus tarjoaa myös mahdollisuuden hyödyntää keittiötä eri keleillä ja jo aiemmin keväällä.

Toteutamme kesäkeittiön kokonaisuudessaan lautaseiniä ja tulisijoja myöten.

Voit ihastella viereisen upean kesäkeittiön sekä muiden kuvia lisää galleriassa.

Lue lisää!

pihasauna

Pihasaunat

Uusi lasitettu pihasauna on maisemapaikkojen unelma. Suuret lasiseinät avaavat näkymän löylyistä järvelle tai muuhun upeaan maisemaan! Saunan yhteyteen on rakennettu lasitettu terassi, jossa on ihana vilvoitella saunan jälkeen. Talvella saa nauttia kuivasta terassista sekä kesällä säästyy hyttysten hyökkäykseltä.

Saunan yhteyteen myymme myös kotimaisia porepaljuja, jotka mahtuvat myös lasitusten sisään. Saunan eteen voidaan tehdä myös avoterassi ja paikka paljulle, upottaen tai pinnalle.

Pihasaunat tuodaan kokonaisuutena valmiina paikan päälle!

Lue lisää!

Piharakennus katoksella

Piharakennukset

Piharakennuksemme ovat täydellisiä vaihtoehtoja esimerkiksi saunalle, kesäkeittiölle, vierasaitalle tai vaikka erillinen makuuhuone mökille. Valmis piharakennus on helppo vaihtoehto rakentamiselle. Se nostetaan paikalleen ja on huomattavasti kevyempi ratkaisu kuin laajentaminen tai uuden rakentaminen. Ja mikä parasta, saat räätälöityä kaiken juuri omien mieltymysten mukaan. Saat myös ilmaista suunnitteluapua ja vinkkejä erilaisiin vaihtoehtoihin.

Lue lisää!

ulkoallas poreilla

Ulkoallas poreilla

Lasikuituallas tehdään monen vuoden kokemuksella – suomalaisena käsityönä. Se näkyy työn jäljessä tinkimättömänä laatuna ja viimeiseen asti hiotussa käyttömukavuudessa. Rexener Polar paljussa käytetty vedenlämmitysteknologia on vertaansa vailla. Suomessa kehitetty Rexener Bioheater on termostaattiohjattu lämmitysratkaisu nopeaan ja kustannustehokkaaseen paljun lämmittämiseen.

Lue lisää!

Kesäkeittiö rantamaisemassa

Kaiteet, avoterassit sekä muut tuotteet

Pihapiiriin kaiteet tuo näyttävyyttä. Niillä rajataan kulkua ja estetään putoaminen. Kaiteen yläpuolelle voidaan laittaa lasitus. Lasikaiteissa on eri malleja, joissa käytetty laminoitu lasi on turvallinen. Teemme myös erilaisia lauta- ja rimakaiteita.

Avoterassilla helpotat kulkua ja saat lisää helppohoitoista oleskelualuetta. Patiot voidaan tehdä maan muodon mukaan ja tarvittaessa porrastaa.

Teemme myös, autokatoksia, vierasmajoja ja varastoja.

Lasikaide laiturilla

ilmainen_suunnittelu

Sinä haaveilet - me toteutamme

Aina laadukkaasti, aikataulussa ja ilman yllättäviä lisäkuluja.

Toteutamme terassiunelmasi ideoimalla yksilöllisen lasiterassin juuri toiveittesi mukaan. Terassin asennus on nopeaa, mikä minimoi asentamisesta aiheutuvan häiriön. Perustustyöt toteutetaan tavalla, joka säästää pihasi ja nurmikkosi vaurioilta.

Lue lisää

terassin_lasitus

Tilaa ilmainen suunnittelu!

Kuuntelemme toiveesi, suunnittelemme lasiterassin ja annamme koko projektille kiinteän hinnan – ei yllättäviä lisäkustannuksia.

Ota yhteyttä Tarjoamme myös maksuaikaa, lue lisää

Valmistuneita lasituskohteitamme.