tahti-koti

Tähtiterassit

Lasiterassit, lasitukset sekä piharakennukset

Rehellinen ja luotettava

Tähtiterassit on Kodikas Tähti-Koti Oy:n tuotemerkki

Tähti-Koti on suomalainen yritys, joka toimii avoimesti ja luotettavasti erilaisten rakennuspalveluiden myynnin ja asennuksen kentällä.

Haluamme tarjota asiakkaille heidän toiveidensa ja tarpeidensa mukaisia lasitettuja terasseja sekä muita tiloja. Suunnittelemme ja toteutamme myös erilaisia rakennustöitä, kuten kesäkeittiöitä ja pihasaunoja.

Asiakkaan ja henkilöstön tietoturva on meille tärkeää, tietosuoja-asioista huolehditaan asetusten mukaisesti. Asiakasrekisteriä käsittelemme yrityksemme rekisteri- ja tietoturvaselosteen mukaisesti.

Mitä tarkoittaa lasitusten ammattilainen?

Ammattitaitomme perustuu vuosien varrella kertyneen kokemuksien kautta. Erilaiset tuotteet ovat mahdollistaneet jatkuvan kehittymisen jokaiselle osa-alueelle lasitusten markkinoilla. Vielä tänä päivänäkin toteutamme monilla erilaisilla ratkaisuilla asiakkaan toiveiden mukaan. Lasiterassien ohella osaamisalaamme ovat kesäkeittiöt, pihasaunat sekä muut pihan rakennukset. Hyödynnämme mielellään näissäkin ammattitaitoamme lasituksissa, mikäli asiakas niin haluaa.

Olemme luotettava kotimainen toimija, joka tekee kaiken itse, ilman ylimääräisiä lisätoimijoita. Hoidamme asiamme avoimesti ja lain velvoittamat tilaajavastuutietomme ovat heti saatavilla. Tarjoamme takuun tuotteistamme sekä työstämme takuuehtojemme mukaisesti. Terassiasiantuntijoiltamme saat vastaukset mieltä askarruttaviin kysymyksiin sekä uusia ideoita mitä et olisi edes tullut ajatelleeksi! Suunnittelussa asiantuntijoiden tukena on oma arkkitehtimme, jonka avulla tuotteet ovat varmasti kestäviä, luotettavia sekä ennen kaikkea viimeistellyn upeita.

Asennusporukkamme huolehtii viimeistellyn tuotteen asennettuna paikalleen ja siivoaa jäljet mennessään. Koko tiimimme on kotimainen ja toimimme saumattomasti yhteistyössä! Asiakastyytyväisyys on kunnia-asiamme ja mottomme on "aina tyytyväinen asiakas". Teettämämme tutkimuksen mukaan asiakkaat myös suosittelisivat meitä muille hyvin todennäköisesti.

Tätä kaikkea tarkoittaa lasitusten ammattilainen!

Meistä

Mistä kaikki alkoi?

Tähtiterassien taustalla on yli 20 vuotta sitten aloitettu yrittäjyys. 2002 aloitettu yritystoiminta perustui kokonaisvaltaisemmin rakentamiseen ja erityisesti uudiskohteisiin. Toiminta kehittyi nopeasti avaimet käteen -periaatteella toimivaksi. Halu palvella asiakkaita ja tarjota kaikki mahdollisimman helposti, on ollut tärkeää alusta asti.

Noin 10 vuotta yrityksen perustamisen jälkeen, terassin lasitukset rupesivat yleistymään Suomessa. Asiakkaat kiinnostuivat myös lasituksista avaimet käteen -talopaketissa. Koko palvelun tuottavana yrityksenä oli halu oppia myös uutta ja lasituksia ruvettiin asentamaan kaiken muun ohella. Lasituskohteet lisääntyivät pikkuhiljaa ja paikallisen lasitusvalmistajan kanssa aloitettu yhteistyö poiki myös yksittäisiä lasitusasennuksia talonrakentamisen lisäksi.

Toiminta kehittyi ja kysyntä kasvoi koko ajan, ja vuonna 2015 perustettiin uusi yritys, jonka missiona oli tarjota laadukasta suomalaista palvelua ja tuotetta lasitusmarkkinoilla. Näistä lähtökohdista on rakentunut Tähtiterassit-brändi.

Toiminta aloitettiin alkusyksystä 2015 ja ensimmäiset terassikaupat tehtiin marraskuussa. Siitä asti toiminta on kehittynyt päivä päivältä ja vuosi vuodelta. Päivittäisen tekemisen taustoina ovat olleet arvomme, jotka ovat: luotettavuus, joustavuus, laatu, vastuullisuus sekä ihmisläheisyys. Näiden pohjalta perustamme toimintamme. Haluamme tarjota täyden palvelun asiakkaalle mahdollisimman helpoksi ja mukavaksi, asiakkaan mieltymysten mukaan.

lasiterassi_kukat

Yhteystiedot

Kotipaikka Lahti, palvelemme koko Suomessa, pääpaino Etelä-Suomessa.

Kodikas Tähti-Koti Oy
Y-tunnus 2701132-4
Vasarakatu 5, 15700 Lahti
etunimi.sukunimi@tahtiterassit.fi

Näyttelytila Kärkkäisellä
Pasaasi 2
15700 Lahti

Veka Ruotsalainen

Veka Ruotsalainen
Toimitusjohtaja
040 566 9616

Ismo Hirvonen

Ismo Hirvonen
Toimistopäällikkö
040 7711727

Jussi Korhonen

Jussi Korhonen
Myyntipäällikkö
045 2567494

Joona Mielonen
Työnjohto
040 7713805