Tähtiterassit - Arjen juhlaa

Palvelut

Lasitukset – Avaimet Käteen - Tähtiterassit

Valmisterassit

Haaveiletko viihtyisästä lisähuoneesta?

Toteutamme terassiunelmasi ideoimalla yksilöllisen lasiterassin juuri sinun toiveittesi mukaan. Terassin asennus on nopea, joka minimoi asentamisesta aiheutuvan häiriön. Perustustyöt toteutetaan niin, että pihasi säästyy pintavaurioilta ja nurmikko säilyy siistissä kunnossa.

Arvostamme suomalaista osaamista. Käytämme suomalaisia työntekijöitä, materiaaleja ja työvälineitä aina kun se on mahdollista.

Lasiterassit toimitetaan aina avaimet käteen -periaatteella. Hoidamme puolestasi kaiken lupa-asioista loppusiivoukseen ja työnosuudesta saat kotitalousvähennyksen.

Laadukas terassilasitus lisää viihtyvyyttä.

Lasitukset

Lasittamalla jo olemassa olevan terassin mahdollistat sen ympärivuotisen käytön.

Laadukas avattava liukulasitus mahdollistaa esteettömän nauttimisen kesäauringosta ja suojaisen, lämpimän rentoutumisen syyssateen ropinassa.

Lasitus pitää lian ja pölyn samoin kuin veden ja lumen poissa terassilta, joten lasitettu terassi on siisti ja helppohoitoinen!

Lasitus mahdollistaa terassin hyötykäytön. Turvalaseilla ja lukituksella varustettu terassi antaa mahdollisuuden säilyttää polkupyöriä ja muita tavaroita turvallisesti. Lapsille lasiterassi on mieluisa leikkipaikka ja eläimet viihtyvät terassilla, josta on avoin näkymä pihalle.

Lasitukset sopivat omakoti-, rivi- ja kerrostaloihin.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin